För Vård & Omsorg - E-Drop

FÖR VÅRD & OMSORG

 

E-drop är en användarvänlig tjänst för vård & omsorg som förenklar digital handel av dagligvaror och möjliggör för effektiva leveranser av kylda luncher eller andra förnödenheter till personer som inte har möjlighet att ta emot en leverans i dörren.

Andelen äldre beräknas fortsätta öka kraftigt de närmsta 10 åren vilket innebär ett växande behov av service i hemmet. Det blir därmed allt mer avgörande att resurserna i hemtjänsten används så smart som möjligt. Genom att göra digitala inköp av dagligvaror istället för att köra till butiken och dessutom få leveransen till ett uppkopplat kylt leveransskåp i anslutning till mottagarens boende sparar personalen mycket tid som istället kan spenderas med vårdtagaren.

E-drop möjliggör mottagarfria hemleveranser av dagligvaror, måltider eller andra förnödenheter till vård och omsorg, vilket effektiviserar och sparar resurser samtidigt som utsläppen minskar. 

E-drop är en trygg lösning som effektiviserar och underlättar för hemtjänsen vid digitala inköp. Genom mottagarfria leveranser kan leveranser ske utan personal på plats även för vårdtagare som inte kan öppna dörren och ta emot sin leverans. Arbetsdagen kan planeras för att bäst möta de äldres behov istället för att anpassas till leveranstider. Dessutom minimeras risken för smitta när mottagare och leverantör aldrig behöver mötas. 

Varorna hämtas upp i leveransskåpet genom ett knapptryck i mobilapplikationen. Det finns även möjlighet att skapa fysiska kort som kan användas för att låsa upp skåpen. Kyl- och frysfunktionen säkerställer en intakt kylkedja och en säker förvaring av dagligvaror oavsett utomhustemperatur.

Singelskåp
Skåpet
E-drop
This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user edrop_official.

Kontakta oss
info@edrop.se
042-450 23 72

Besöksadress
Landskronavägen 5B
252 32 Helsingborg

ETT DOTTERBOLAG TILL NOWASTE LOGISTICS AB