För Villa & Radhus - E-Drop

FÖR Villa & radhus

E-drop är tjänsten för dig som värderar din tid och som vill
 
skapa mer utrymme för vardagslivet. Genom mottagarfria leveranser
kan både dagligvaror 
och paket enkelt levereras oavsett när du är hemma och du hämtar
upp dem i leveransskåpet när det passar.

Med fokus på dig som konsument har E-drop utvecklat en plattform och ett leveransskåp som både möjliggör hållbar logistikplanering och full flexibilitet för dig. Oavsett varutyp hanteras leveransen smidigt och säkert, leveransskåpets kyl- och frysfunktion schemaläggs enkelt i appen inför dagligvaruleveranser.och säkerställer en obruten kylkedja.

 Du behöver inte längre anpassa vardagen till transportörernas leveransperioder eller köa hos paketombud. Genom att få paketen hela vägen hem sparar du både tid och energi!  

Varorna levereras enkelt hem till leveransskåpet och förvaras säkert tills mottagaren väljer att bära in dem. Tjänsten passar för dig som bor i villa, radhus eller i flerfamiljfastighet och som kan placera ett leveransskåp i nära anslutning till ditt boende: på en uppfart, innegård eller parkering.

Med den tillhörande mobilapplikationen öppnar du enkelt ditt leveransskåp. I appen  finns det även information om mottagna leveranser, temperaturstatus och möjlighet att schemalägga kylfunktionen.  

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user edrop_official.

Kontakta oss
info@edrop.se
042-450 23 72

Besöksadress
Landskronavägen 5B
252 32 Helsingborg

ETT DOTTERBOLAG TILL NOWASTE LOGISTICS AB