Vad är E-drop - E-Drop

Vad är E-Drop®?

 

E-drop är en molnbaserad tjänst skapad för att förenkla vardagen genom obevakade hemleveranser. Med smarta leveransskåp möjliggörs hemleveranser oberoende transportör och utan behov av ett personligt möte. Tjänsten är uppkopplad till ett innovativt leveransskåp med kyl- och frysfack där du styr åtkomst enkelt med en mobilapplikation. 

 

 

SMARTA Leveransskåp

Leveransskåpen är framställda av svenska kylskåpsexperter och byggs av kvalitetsproducenten Haglundindustri i Gällstad. Skåpen är försedd med ett programmerbart styrsystem och display designad av B&R, samt LED-dioder som kommunicerar skåpets status och vägleder användaren genom leveransprocessen. Skåpsformaten har anpassats till de vanligaste förekommande måtten på paket samt volymen på en dagligvaruleverans.  

 

 

SINGELSKÅPET

Skåpet är designad för att stå emot det nordiska utomhusklimatet och kyl och frys anpassade för att hantera de komplexa temperaturzonerna kring -5 till +5 grader.

Leveransskåpet kan installeras vid ditt boendes garageuppfart, innergård eller parkering. Installation och eventuella förberedande markarbeten och elarbeten kan tillhandahållas av oss.  
 
Observera att skåpet behöver anslutas till ett 220v-uttag.

HUBSKÅPET

En flexibel modulbaserad lösning för flerfamiljsbostäder och samfälligheter där boende antingen delar på skåpen eller har individuella skåp som är placerade i en och samma enhet. Skåpet består av ett antal moduler med olika temperaturzoner för att förvara såväl livsmedel (kylt och fryst) samt paket utan behov av kyla. 
 
För flerfamiljsfastigheter kombineras moduler och antal fack utifrån behov i fastigheten. Hubskåpets olika storlekar möjliggör effektivt utnyttjande och fler moduler kan adderas i efter hand.

Observera att skåpet installeras inomhus eller väderskyddat.

Applikationen

Den användarvänliga mobilapplikationen är kontrollpanelen för leveransskåpen. Med hjälp av applikationen får användaren tillgång till kontroll- och informationsverktyg. I applikationen finns information om mottagna leveranser, temperaturstatus och den ger dig möjlighet att schemalägga kylfunktionen.  
 
Genom applikationen kan du enkelt låsa upp skåpet på distans och skicka digitala nycklar till vänner och familj som tillfälligt behöver ha tillgång till skåpet. Aktiveringen av skåpets kylfunktion kan anpassas efter användarens behov genom exempelvis schemaläggning för att minimera onödig energiförbrukning. 

Applikationen finns att ladda
ned gratis för
 iOS och Android.

Det fanns en tid när brevbäraren personligen överlämnade all post till mottagaren. Idag är brevlådan en självklarhet medan hemleveranser av livsmedel fortfarande bygger på ett personligt möte mellan mottagare och transportör. Tag klivet in i framtiden med E-drop® och det smarta leveransskåpet
This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user edrop_official.

Kontakta oss
info@edrop.se
042-450 23 72

Besöksadress
Landskronavägen 5B
252 32 Helsingborg

ETT DOTTERBOLAG TILL NOWASTE LOGISTICS AB