Detta är E-drop

E-drop är ett företag, en tjänst och en produkt. Vi finns i Helsingborg och är en integrerad del av Nowaste Logistics, som driver logistikbranschen framåt med unika IT-lösningar och högteknologiska logistikkedjor. Nowaste Logistics ingår i sin tur i en av världens ledande frukt- och grönsakskoncerner, Dole Plc.

E-drop har utvecklats i samklang med den digitala handelns kraftiga utveckling. Tjänsten medger leveranser som inte kräver någon mottagare och som kan plockas upp när som helst, hemma vid tröskeln. E-drop är en väg till mer effektiva transporter och säker förvaring med obruten kylkedja från leverantör hela vägen till det att skåpet öppnas.

En tjänst med kylt leveransskåp

De tempererade skåpen utvecklas och tillverkas i Sverige. Lansering på bred front skedde hösten 2022 efter fyra års utvecklingsarbete. Många kommuner ser E-drop som en möjlighet att effektivisera hemtjänsten med en lösning som sparar tid och gör arbetsvardagen lättare att planera. Tjänsten används också av kontor och fastighetsägare. I förlängningen kommer E-drop att kunna erbjudas även till bostadsrättsföreningar och privatkunder med villor.

Material

Tekniskt datablad - leveransskåp
Användarmanual - app
Användarmanual - leveransskåp