Helsingborgs Hamn och E-drop inleder samarbete - E-Drop

Helsingborgs Hamn och E-drop inleder samarbete 

 

Helsingborgs Hamn ser ett tydligt behov av smarta leveranslösningar till sitt huvudkontor och väljer att installera E-drops modulskåp för att underlätta leveranser för alla parter, både medarbetare och leverantörer. 
 
Helsingborgs Hamn är en av Sveriges största färjehamnar, en containerspecialist och en av norra Europas ledande hamnar. Målsättningen är att vara Sveriges mest moderna och ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbara hamn.  

Vi ser verkligen fram emot att inleda detta samarbete med E-drop. Med hjälp av E-drop och det smarta leveransskåpet kommer vi vara redo att hantera ökningen av leveranser som behöver in i fastigheten.” Berättar Malin Wingren, ekonomichef Helsingborgs hamn. 

E-drop är en oberoende tjänst för alla varuslag med ett uppkopplat leveransskåp och tillhörande mobilapplikation. Tjänsten möjliggör säkra, smidiga och mottagarfria leveranser som är oberoende av leverantörer. Leveransskåpen kan kombineras med olika moduler och fack beroende på behov och varutyper. Skåpens olika storlekar möjliggör effektivt utnyttjande och fler moduler kan enkelt adderas i efterhand. 

Vi är glada att Helsingborgs Hamn väljer E-drop som partner och investerar i mottagarfria leveranser. Hamnen har en betydande roll i det lokala och regionala samhället och vi ser fram emot att starta upp detta samarbete,” säger Susanne Hjorthagen, VD E-drop.  

KONTAKT

För mer information, vänligen kontakta:
Susanne Hjorthagen
VD, E-drop 
susanne.h@nowaste.se 
0702-196992